Disclaimer

IntoMedical B.V. vindt kwaliteit belangrijk. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Ondanks onze zorg en inspanning kunnen wij geen garantie geven voor de juistheid, nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie op deze website. De foutloze werking en continue toegankelijkheid van deze website en van onze elektronische diensten kunnen wij niet garanderen.

IntoMedical B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door onjuiste, onnauwkeurige of onvolledige informatie op deze website, voor schade door storingen of anderszins. IntoMedical B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment te wijzigen. Niets van de inhoud van deze website mag worden gereproduceerd of anderszins worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IntoMedical B.V..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via info@intomedical.com